Kenderföldi-üdülő

Kenderföldi-üdülő.

Hat éjszakás akció:  80.000 Ft–ért.*

Előszezonban június 15-ig és utószezonban augusztus 30-től 6 éjszakát tölthet a hangulatos körösparti nyaralók egyikében akciósan.

80.000 Ft+IFA/4fő/6éjszaka
4 Fő fölött + 3.000 Ft/fő/éjszaka

Ez a körösparti nyaraló a Kenderföldek üdülősoron található a Siratói holtág közvetlen vízpartján, ezáltal ideális helyszín a horgászat kedvelőinek körében. A nyaraló kővel feltöltött úton megközelíthető. Az udvarba kocsival be lehet állni. 

A körösparti apartman két szobás, a nagyszobában van 1 db franciaágy, a kisebb szobában kettő darab egyszemélyes ágy van. A nyaraló alsó szintjén amerikai konyhás nappali található két személyes kihúzható ággyal. A konyha edényekkel felszerelt kb. 6 főre (tányér, evőeszköz, két személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, tepsi, gáztűzhely, fényes lábos készlet stb.). 

Az apartman udvarában kerti grill, kialakított bográcsozási, szalonnasütési lehetőség áll a nyaralók rendelkezésére, az eszközöket Önöknek kell biztosítani hozzá. 

A fürdőszobában zuhanytálca, tusoló, kézmosó kagyló és WC található. Tévé, műholdas csatornák. A nyaraló vízellátása fúrt kútról működik, főzésre, fürdésre alkalmas, ivásra nem javasolt. 

A nyaralóhoz nagy terasz tartozik, hat személyes műanyag kerti bútorral. Horgászat a stégről lehetséges. Körösparti horgászat vagy csónakázás céljából csónak áll a nyaralók rendelkezésére. 

Körösparti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

Az apartman ideális helyszíne a kutyával nyaralók számára, ugyanis kifejezetten kutyabarát szállás.

 

 

Az apartman kutyabarát szállás! 

Ebbe a nyaralóba háziállattal( kutya, cica) érkező vendégeket tudunk fogadni!

kenderfoldi-udulo-251-jpg

Kenderföldi-üdülő árlistája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák a szállás fűtési költségét!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni az apartman t.
Kutyabarát szállás: Házi kedvenc fogadása 1.500 Ft /éjszaka/kutyus/cica.

Kenderföldeki üdülő
É: 46.88549° K: 20.46400°