Dinnyelapos-üdülő

Dinnyelapos-üdülő

 

Hat éjszakás akció: 80.000 Ft–ért.*

Előszezonban június 15-ig és utószezonban augusztus 30-től 6 éjszakát tölthet a hangulatos körös parti nyaralók egyikében akciósan.

80.000 Ft+IFA/4fő/6 éjszaka
4 Fő fölött + 3.000 Ft/fő/éjszaka

 

Ez az apartman a körös parti horgászat kiváló helyszíne, igazi horgász nyaraló, és kutyabarát szállás. Békésszentandráson a kákafoki holtágon, közvetlenül a vízparton, a Dinnyelaposi üdülősoron helyezkedik el az apartman.  A körös parti nyaraló kőépület, padlásszobás, 1 légtérben található az alsó és felső szint, nincs külön szobákra leválasztva.

A körös parti apartman felső szintjén 3 db 1 személyes ágy és 2 db vastag szivacsbetét áll a nyaralók rendelkezésére. Az alsó szinten egy kihúzható két személyes ágy található. 

A nyaraló konyhája, edényekkel felszerelt (kb. 8 főre tányérok, evőeszközök, poharak, kávés csészék, négy személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, lábasok, tepsi, gázsütő, közepes méretű hűtőszekrény). 

Tévé, műholdas csatornák elérhetők az apartmanban. A körös parti horgász nyaralóban tisztálkodási lehetőségként zuhanyzó, kézmosó kagyló található, normál angol WC az épületen kívül található. A víz fúrt kútból van a rendszerre kapcsolva (fürdésre, főzésre alkalmas) ivásra azonban inkább nem javaslom.

Vízparti nyaraló körüli telek közepesen fásított. Az apartman udvarába kocsival be lehet állni. Zárható az udvar, ezáltal kiváló kutyabarát szállás, jó a közbiztonság a nyaralók környékén. A szállás udvarának utca felőli része közös az ikerszomszéddal, a partrész sövénnyel, kerítéssel került leválasztásra.

A körös parti horgászat céljára külön stég van kiépítve, de a partról is lehet horgászni. Szemben az apartmannal összefüggő ősnádas terül el, nincsenek házak. A víz teljes szélességben alkalmas a horgászatra. A nyaraló mellett a parton van szalonnasütő, kerti grill és bográcsozási lehetőség. Ehhez Önnek kell felszerelést hozni pl.: bogrács stb.

Az apartman mellett a parton fa kerti bútor áll a nyaralók rendelkezésére kb. 6-7 személyes. Egy 5.5 m-es műanyag csónak áll folyamatosan a nyaralók rendelkezésére horgászat, vagy csónakázás céljára. Az apartman nál a parton van egy pince nyáron, kellemes, hűvös sok mindent be lehet pakolni horgászbotok, sör stb. A horgász nyaraló hoz L-alakú terasz tartozik műanyag kerti bútorral. Körös parti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

Az apartman ideális helyszíne a kutyával nyaralók számára, ugyanis kifejezetten kutyabarát szállás.

Az apartman kutyabarát szállás! 

Ebbe a nyaralóba háziállattal ( kutya, cica) érkező vendégeket tudunk fogadni!!

dinnyelapos-udulo-232-jpg

Dinnyelaposi-üdülő árlistája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák az apartman fűtési költséget!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni a szállást!

Kutyabarát szállás : Ebbe az nyaraló -ba csak barátságos, NEM harapós, szelíd kutyusokat tudok fogadni az iker szomszéd közelsége miatt.

Házi kedvenc fogadása 1.500 Ft /éj/kutyus/cica.

Az apartmant egy időben csak egyazon társaságnak adom ki, hogy idegenek ne zavarják az ön pihenését.

Dinnyelaposi üdülő
É: 46.85693° K: 20.49915°