Dinnyelapos-üdülő

Dinnyelapos-üdülő

 

Körösparti nyaraló akciók

Négy éjszakás körösparti nyaralás, horgászat:  45.000 Ft–ért*

Előszezonban június 15-ig és utószezonban augusztus 30-tól vasárnap 14 órától csütörtök 10 óráig 4 éjszakát tölthet a körösparti nyaralók egyikében.

45.000 Ft + IFA/4Fő/4éjszaka
4 Fő fölött + 2.000 Ft/fő/éjszaka

Egész hetes körösparti nyaralás, horgászat akció: 60.000 Ft–ért.*

Előszezonban június 15-ig és utószezonban augusztus 30-től 6 éjszakát tölthet a hangulatos körösparti nyaralók egyikében akciósan.

60.000 Ft+IFA/4fő/6éjszaka
4 Fő fölött + 2.000 Ft/fő/éjszaka

 

Ez az apartman a körösparti horgászat kiváló helyszíne, igazi horgász nyaraló, és kutyabarát szállás. Békésszentandráson a kákafoki holtágon, közvetlenül a vízparton, a Dinnyelaposi üdülősoron helyezkedik el az apartman.  A körösparti nyaraló kőépület, padlásszobás, 1 légtérben található az alsó és felső szint, nincs külön szobákra leválasztva.

A körösparti apartman felső szintjén 3 db 1 személyes ágy és 2 db vastag szivacsbetét áll a nyaralók rendelkezésére. Az alsó szinten egy kihúzható két személyes ágy található. 

A nyaraló konyhája, edényekkel felszerelt (kb. 8 főre tányérok, evőeszközök, poharak, kávés csészék, négy személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, lábasok, tepsi, gázsütő, közepes méretű hűtőszekrény). 

Tévé, műholdas csatornák elérhetők az apartman ban. A körösparti horgász nyaraló ban tisztálkodási lehetőségként zuhanyzó, kézmosó kagyló található, normál angol WC az épületen kívül található. A víz fúrt kútból van a rendszerre kapcsolva (fürdésre, főzésre alkalmas) ivásra azonban inkább nem javaslom.

A körösparti nyaraló körüli telek közepesen fásított. Az apartman udvarába kocsival be lehet állni. Zárható az udvar, ezáltal kiváló kutyabarát szállás, jó a közbiztonság a nyaralók környékén. A nyaraló udvarának utca felőli része közös az ikerszomszéddal, a partrész sövénnyel, kerítéssel került leválasztásra.

A körösparti horgászat céljára külön stég van kiépítve, de a partról is lehet horgászni. Szemben az apartman nal összefüggő ősnádas terül el, nincsenek házak. A víz teljes szélességben alkalmas a horgászat ra. A nyaraló mellett a parton van szalonnasütő, kerti grill és bográcsozási lehetőség. Ehhez Önnek kell felszerelést hozni pl.: bogrács stb.

Az apartman mellett a parton fa kerti bútor áll a nyaralók rendelkezésére kb. 6-7 személyes. Egy 5.5 m-es műanyag csónak áll folyamatosan a nyaralók rendelkezésére horgászat, vagy csónakázás céljára. Az apartman nál a parton van egy pince nyáron, kellemes, hűvös sok mindent be lehet pakolni horgászbotok, sör stb. A horgász nyaraló hoz L-alakú terasz tartozik műanyag kerti bútorral. Körösparti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

Az apartman ideális helyszíne a kutyával nyaralók számára, ugyanis kifejezetten kutyabarát szállás.

Az apartman kutyabarát szállás! 

Ebbe a nyaralóba háziállattal ( kutya, cica) érkező vendégeket tudunk fogadni!!

dinnyelapos-udulo-232-jpg

Dinnyelaposi-üdülő árlistája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák az apartman fűtési költséget!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni a szállást!

Kutyabarát szállás : Ebbe az nyaraló -ba csak barátságos, NEM harapós, szelíd kutyusokat tudok fogadni az iker szomszéd közelsége miatt.

Házi kedvenc fogadása 500 Ft /éj/kutyus/cica.

Az apartmant egy időben csak egyazon társaságnak adom ki, hogy idegenek ne zavarják az ön pihenését.

Dinnyelaposi üdülő
É: 46.85693° K: 20.49915°