Harcsási-üdülő

Harcsási-üdülő

Ez a körös parti horgász- nyaraló Békésszentandráson a kákafoki holtágon, a harcsási üdülősoron közvetlenül a vízparton helyezkedik el, ezáltal ideális helyszín a horgászat kedvelőinek. 

A nyaraló aszfalt úton megközelíthető, kb. 1 km-re a Hármas-Köröstől. 

A körös parti nyaraló nagy parkosított udvarral rendelkezik, javarészt fenyővel beültetve. 

Az apartman három szobás, a felső szinten 2 db két személyes és 1 db egy személyes szoba található és vastag szivaccsal pótágyazható. 

A nyaraló nappalija és a konyhája egy légtérben van. A nappaliban 1 db két személyre ágyazható ágy várja a vendégeket. A konyha edényekkel felszerelt, /tányérok, poharak, evőeszközök, kávéfőző kétszemélyes, lábaskészlet stb./ hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely. 

A nyaraló felső szintjén van WC. Az alsó szinten zuhanytálcás fürdőszoba található és külön helyiséges WC.

Tévé, műholdas csatornák elérhetők a nyaralók számára. A vízpart horgász- apartman közepes méretű teraszán 6 személyes műanyag kerti bútor található. 

A körös parti horgászat céljára külön kiépített stég, és csónak áll a nyaralók rendelkezésére. A szálláson minden egy helyen elérhető: horgászat, csónakázás.

A körös parti nyaraló mellett kerti grill található. A kertben kb. hat személyes pagoda áll. A pagoda mellett szabadon használható flekkensütő elérhető az apartman vendégei számára. A nyaraló mögött telepített betongarázs van, a horgászat kedvelői ezt akár horgászfelszerelés tárolására, vagy a kocsi védelmére használhatják. 

Körös parti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

 

Ebbe a körös parti nyaraló ba háziállattal ( kutya, cica) érkező vendégeket sajnos nem tudunk fogadni!
Ha házi állattal szeretne jönni kérem tekintse meg a Dinnyelaposi, Kenderföldek és Ligeti üdülősori ajánlatunkat, ezek kutyabarát szállásaink! Megértését köszönjük.

harcsasi-udulo-235-jpg

Harcsási-üdülő árlistája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák a szállás fűtési költségét!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni az apartmant!
Az apartmant egyszerre csak egyazon társaságnak adom ki, így idegenek nem zavarják az Ön pihenését.

Harcsási üdülő
É: 46.88229° K: 20.49091°