Ligeti-üdülő

Ligeti-üdülő

 

Támogatás

kisfaludy-2030-palyazat-nyertesei-lettunk-554-png

 

Vendégházunk pályázat keretében támogatást nyert el. A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

Részletek:
Kedvezményezett neve: Mucha Györgyné

A támogatott projekt címe: Mucha Nyaralók Liget vendégházfejlesztése
A pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-03381
A szerződött támogatás összege: 2.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 100%.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: a fejlesztés keretében megvalósul az épület külső-belső felújítása, eszközbeszerzés, valamint a szálláshely udvarát érintő fejlesztés is.
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.02.26

 

 

ENTK:MA19009659

3 + 2 fő befogadására alkalmas szállás

Ez az apartman a körös parti horgászat kiváló helyszíne, igazi horgász nyaraló, közvetlen vízparton a ligeti üdülősoron helyezkedik el a kákafoki holtágon. Békésszentandrás központjától kb. 10 perc gyalog. 

A horgász nyaralót kővel feltöltött úton lehet megközelíteni. Az apartman udvarába kocsival nem lehet beállni, nincs nagykapu, parkolás a nyaraló ellőt az utcán. Viszonylag kicsi az udvar. 

A szállás utcájában kicsi a forgalom, mert kevés nyaraló van az utcában mögöttünk. A nyaraló előtt nagy liget terül el, nincsenek házak, csak csend és madárcsicsergés. 

A körös parti horgász- nyaraló kétszobás a nagyszobában 2 db egy személyes ágy, a kicsi szobában 1 db 1 személyes ágy és 1 db 140cm-es gyerek ágy található. Az apartman alsó szintjén együtt van a nappali és a konyha. A nappaliban van egy kihúzható ágy, ami két személyes. A konyha jól felszerelt kb. 6 főre (tányér, evőeszköz, két személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, tepsi, gáztűzhely, fényes lábos készlet stb.). 

Az apartman fürdőszobájában zuhanytálca, tusoló, kézmosó kagyló található. Normál angol WC, megközelítése az udvar felől. 

A tévé UPC - csatornákat sugároz. 

A hűtő középmagas viszonylag nagy fagyasztós. Vezetékes víz van a körös parti nyaraló épületébe bekötve.

A szálláshoz nagy terasz tartozik hat személyes műanyag kerti bútorral, a terasz végében pedig kerti grill található. Udvarban 6 személyes kerti pagoda, bográcsozó áll rendelkezésre.

Horgászatra a stégről és a partról is lehetőség nyílik. Egy alumíniumcsónak áll a horgászat kedvelőinek rendelkezésére, melynek használatát a ház ára tartalmazza. Körös parti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

 

 

Az apartman kutyabarát szállás! 

Ebbe a nyaralóba háziállattal (kistestű kutya) érkező vendégeket tudunk fogadni!

 Ligeti-üdülő ár listája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák a szállás fűtési költségét!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni az apartmant!
Az apartmant egy időben csak egyazon társaságnak adom ki, hogy idegenek ne zavarják az ön pihenését.

Ligeti üdülő
É: 46.87275° K: 20.49714°