Dinnyelapos-üdülő

Amúr-Körösparti-Vendégház

                                                             

 

Támogatás

kisfaludy-2030-palyazat-nyertesei-lettunk-554-pngVendégházunk pályázat keretében támogatást nyert el. A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

Részletek:
Kedvezményezett neve: Mucha Mónika

A támogatott projekt címe: Amúr Körösparti Vendégház fejlesztése
A pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-05872
A szerződött támogatás összege: 1.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 100%.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: a fejlesztés keretében megvalósul az épület külső-belső felújítása, eszközbeszerzés, valamint a szálláshely udvarát érintő fejlesztés is.
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.04.22

 

 

 ENTAK:MA19009593

3 + 2 fő befogadására alkalmas szállás

Ez az apartman a körös parti horgászat kiváló helyszíne, igazi horgász nyaraló a szemben lévő nádfallal. Békésszentandráson a kákafoki holtágon, közvetlenül a vízparton, a Dinnyéslaps üdülősoron helyezkedik el az apartman.  A körös parti nyaraló kőépület, 1 légtérben található az alsó és felső szint, nincs külön szobákra leválasztva.

A körös parti apartman felső szintjén 3 db 1 személyes ágy áll a nyaralók rendelkezésére. Az alsó szinten egy két személyes ágyazható kanapé vehető igénybe.

A nyaraló konyhája, edényekkel felszerelt (5 főre tányérok, evőeszközök, poharak, kávés csészék,  kávéfőző, mikrohullámú sütő, lábasok, tepsi, gázsütő, közepes méretű hűtőszekrény). 

Tévé, műholdas csatornák elérhetők az apartmanban. A körös parti horgász nyaralóban tisztálkodási lehetőségként zuhanyzó, kézmosó kagyló található, normál angol WC az épületen kívül található. A víz fúrt kútból van a rendszerre kapcsolva (fürdésre, főzésre alkalmas) ivásra azonban inkább nem javaslom.

Az apartman udvarába kocsival be lehet állni zárható az udvar, ezáltal jó a közbiztonság. A szállás udvarának utca felőli része közös az ikerszomszéddal, a partrész sövénnyel, kerítéssel került leválasztásra.

A körös parti horgászat céljára külön stég van kiépítve, de a partról is lehet horgászni. Szemben az apartmannal összefüggő ősnádas terül el, nincsenek házak. A víz teljes szélességben alkalmas a horgászatra. A nyaraló mellett a parton van szalonnasütő, kerti grill és bográcsozási lehetőség. 

Az apartman mellett a parton kerti filagória áll a nyaralók rendelkezésére. Egy 5.5 m-es műanyag csónak áll folyamatosan a nyaralók rendelkezésére horgászat, vagy csónakázás céljára. A horgász nyaraló hoz L-alakú terasz tartozik műanyag kerti bútorral. Körös parti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

 

dinnyelapos-udulo-232-jpg

Dinnyelapos-üdülő árlistája

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!!

A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Foglalót nem áll módomban visszafizetni!
Az árak nem tartalmazzák az apartman fűtési költséget!

Az első napon a szállás elfoglalása délután 14 órától lehetséges, elutazás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni a szállást!

Az apartmant egy időben csak egyazon társaságnak adom ki, hogy idegenek ne zavarják az ön pihenését.

Dinnyelaposi üdülő
É: 46.85693° K: 20.49915°